Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sylwia Kosinska Panda xoxo Adam Mar Magdalena Kleczkowska (6110 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Gama i Hilton - co do panow no. to rzeczywiscie nie slyszalam nigdy, zeby swojej pani cos publicznie wytykali ( a co tam mowia po katach to nie wiem ) , ale panie no. sa tak samo jak wszystkie inne panie sa krytyczne co do wygladu zwlaszcza innych pan - tez plotkuja i obrabiaja sobie nawzajem d... y
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
a pisalam smsa ,bo juz byl wieczor i gdyby kasia nie miala czasu to najwyzej odpisalaby na nastepny dzien i jakos tak sie pociagnelo przez smsa,

a wg mnie kobieta nie musi sobie robic wlosow poto zeby podobac sie facetowi,
ja robie to dla siebie zawsze marzylam o dlugich wlosach ,a wlasnie przez anemie ,ktora mam od kilku lat nie udaje mi sie to mimo super kosmetykow ,wiec jak trafilam na kasi ogloszenie w dziale ogloszen ,a nie na forum !!!!!!!!!
to sie zdecydowalam,
moja glowa moja sprawa tak!!!
i nie jestem jakas zakompleksiona ,nie mam tipsow,i nie mam tony tapety na twarzy,tez na codzien jestem naturalna i uzywam minimum kosmetykow ,ale nie mozna nikogo oceniac po tym jaki ma styl,czy ma tipsy itp

a wydaje mi sie ,ze kasia zalozyla temat dla dziewczyn ,ktore chca o cos zapytac ,a nie poto zeby sie oglosic ,bo dala ogloszenie platne w dziale ogloszen wiec jest spoko ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hmm nie wiem po co cała ta dyskusja.Wszak o gustach nie powinno się dyskutowac.
Jeden lubi rybki a inny akwarium.
Ja bardzo często nakładam akryl na paznokcie , regularnie robię sobie baleyage , parę ładnych lat temu zrobiłam sobie tatuaż i dobrze mi z tym.Jeśli chodzi o makijaż , ja osobiście maluję jedynie oczy, nie lubię błyszczyków, pudrów, fluidów i innych mazideł.
Nigdy nie przedłużałam sobie włosów, ale jeśli ktoś ma na to ochotę, to po to istnieją takie usługi i nic nam do tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
no i to sa madre slowa,
a nie z nudow wsiadac na dziewczyne ,ktora jak kazdy chce zarobic ,
wazne ,ze lubi to co robi ,i dobrze ,bo jest ambitna ,a niektorym to przeszkadza,
dajmy jej pracowac ,kto nie chce nie skozysta ,
i po problemie !!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
julia flaten
(cafelatte)
Wiking
Witam od kilku miesiecy sie zastanawiam nad Micro Ringami! mam wielka ochote sobie przedluzyc wlosy. tylko mam kilka pytan w jakim miescie mieszkasz?(bo jesli dobrze zrozumialam to prywatnie wlosy przedluzaz) i jaka cena? kolezanka fryzjerka mi powiedziala ze bym potrzebowala od 150-200 pasm do moich wlosow.

- Julia (juliaflaten@hotmail.com - mozesz sie ze mna skontaktowac pod tym adr. mailowym)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Jakbys byla w Stavanger to chcetnie oddam sie w Twoje rece Ale nie przedluzanie bo mam dlugie

Powodzenia w realizacji marzen
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Czy da sie odzyskac kudly.. ktore mialo sie siedem lat temu?? ... Powaznie pytam... dobija mnie okres przejsciowy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok